dimarts, 21 de desembre del 2021

Voltants de Sóller

 Avui mos hem reunit 7 gaiatos per fer s'excursió dels dimarts. Hem caminat 10 km.A les 9'30 h hem aparcat els cotxes davora el Parc de Bombers de Sóller per començar a caminar pel camí de ses Argiles fins que hem girat pel camí de can Blanco per fer una bona pujadeta, trapitjant els camins antics de bístia, empedrats a redols i qualqún  escaló de pedra però bastant nets i trapitjats, tancats de paret i de rejilla i molts de garrovers i oliveres, hem fet el camí vell de Bàlitx fins i hem berenat en unes cases amb molt bones vistes mirant cap al Port de Sóller i Muleta.Hem trobat una al.lota rossa estrangera que anava totasola i mos ha fet sa foto des grupo. 

Desprès de berenar tot ha estat baixada, camins mig empedrats, banyats i llenegadissos, en Garo i tot ha fotut una culada.

Hem fet un troç del camí de Sa Figuera, hem visitat ses cases de Can Tamany de les valentes dones i a les 13'30 h ja arribavem als cotxes.

Per acabar hem fet la cerveza en el bar de Ca'n Lluís i a dinar cadesqú a caseva.

PD. Hem trobat unes cases velles mig abandonades que teníen sa soll en ses piques de menjar els porcs, com estaven buides, hi ha hagut tres gaiatos que han fet de "porcs".

En Rossinyol mos ha ensenyat una cançó damunt els garrovers, diu així:

                                                Bon arbre és es garrover,
                                                que quan li cullen el fruit d'enguany,
                                                ja té es de l'any que ve.

Salut per tots i bones festes.




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada