dimarts, 14 de desembre del 2021

Fornalutx - Puig de Sa Bassa

 Avui vuit "Gaiatos" ens hem reunit a Fornalutx, per pujar fins al Puig de Sa Bassa. Hem començat fent una voltera per la plaça i pujar cap al camí de s'Alzinaret. Hem travessat sa carretera i hem agafat el camí de pujada. Hem arribat a sa caseta dels caçadors i n'hem trobat un que ja arreplegava els estris. Hem baixat pel camí que va a sa Bassa i a un revolt hem començat a pujar pel mig del comellar, sense camí, ple de càrritx i roques, mal pla. Una autèntica tortura. Ja no tenim edat de fer aquests "camins". Quan havíem assolit la cota 718, en Sansó se n'ha adonat que no duia el mòbil. Aquí ens hem aturat i ell ha anat enrere per veure si el trobava. No hi ha hagut sort. Hem arribat al cim del Puig de Sa Bassa, i arrecerats hem dinat i planejat l'estratègia de tornada. En Sansó, en Gomila i en "Rossinyol" ha tornat per on hem pujat (quina pallissa!) i la resta hem fet la volta tal com estava programada. Quan estàvem davallant pel camí de l'Alzina Fumadora el tresorer ha rebut una trucada d'en Sansó. Havien trobat el telèfon! L'alegria del grup ha estat total. Li hem recomanat a Sansó que compràs loteria, ONCE, Loto... el que fos, que avui estava de sort. Hem fet el final de l'excursió a Son Angelats. En Sansó ha sufragat el dispendi davant l'alegria del tresorer. Ha estat un dia magnífic tant pel temps que hem tengut com per les circumstàncies que hem viscut.   Mateu Martorell

 Desprès de llegir sa crònica i sentir-me identificat, tambè me sent obligat a contestar per al.lusions.
 Vull agaraïr de tot cor i en tota magnificència la col.laboració i la bona voluntad que heu demostrat tots els components del grup per ajudar-me a trobar el mòbil.
En Rossinyol i en Gomila per la pallissa que s'han pegat per baixar  de mala manera per enmig de roques, carritxs, sense camí ni caminois, ells que son bons cercadors d'esclatasangs no han perdut en cap moment la il.lusió de que trobaríem el mòbil fins que quasi al final de la baixada en Rossinyol anava fent trucades de telèfon fins que en Gomila ha sentit el so de la trucada i l'hem trobat davora una mata.
Agraímentr a Martorell, Salvà i Fernàndez per el seu suport tècnic i logístic per organitzar sa retornada i col.laborar amb els seus coneixements.
Agraíment també per en Sampol i en Oliver perquè amb el seu suport anímic i les seves telefonades m'han ajudat a superar la pena de la pèrdua i hem compartit la alegria d'haver trobat el tresor perdut.
Molt agraít a tots i vos promet que no tornarà passar, que en totes ses pròximes excursions guardaré el mòbil ben tancat en cremallera. 

Dels fracassos també se pot aprendre. Xisco Sansó















































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada