dimarts, 7 de desembre del 2021

Salt des Freus-Comuna de Bunyola-Pas de Can Morro

 Avui dia de pont entre dues festes només hem estat cinc els "Gaiatos" que ens hem trobat al punt quilomètric 6 de la MA-2100 al "Coll d'Honor". D'allà hem començat a caminar cap a ses cases de Can Morro, hem passat per davall "Es Picó Gran" i cap al Salt des Freus, que duia un bon cabdal. Quan hi érem hem vist com una al·lota feia el salt per dins el torrent. Anava ben equipada. De tot d'una hem pensat que hi seríem pocs, però després pareixia "es Born". 

Hem berenat i després, sense cafè ni "gotes" hem fet el camí de Coanegra. Hem tornat a sentir i després veure un grup que també davallaven el torrent. L'hem travessat i hem començat una pujada per dins sa Comuna de Bunyola que ens ha fet suar de valent. Ja quasi a dalt hem trobat un grup, en el que hi havia dos policies locals de Palma, jubilats, que pareixien esgotats. Cada grup ha pres pel seu vent. 

Hem dinat a la vorera del camí, arrecerats i al sol qui ha volgut. Hem passat per sa Coma Negrina, per es Comellar des Peguer, per després agafar un senderó amb moltes fites i tanta sort que hi havia les fletxetes d'en Pep Torrens (DEP) i hem passat el pas de Can Morro, després d'una gran pujada, bruta i molt empinada que ens ha tornat de fer suar de valent. Un cop passat un botador la cosa ha canviat a bé i ja hem anat per camí de pista pel mig d'alzinar i cap als cotxes. 

Hem gaudit d'un dia que de tot d'una era fred i ventós i després s'ha compost. Ens hem cansat, però hem disfrutat.Avui el xerpa ens ha convidat amb motiu del seu aniversari, i el tesorer ben content.

Si vol voure es recorregut en 3D premi aqui































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada