dimarts, 10 de novembre del 2020

Sèquies de d'Alt i de Baix de Banyalbufar

 Avui mos hem reunit 10 gaiatos per fer s'excursió de cada dimarts, a les 9 h hem partit de Palma en tres cotxes cap a Banyalbufar.  A les 9'30 h hem aparcat davant les bodegues de malvasía "Juxta Mare".

ITINERARI:

Carretera d'Andraitx, Celler de Son Vives, costa des camí des Rafal, cases de can Guitariet, camínoi que passa per molts de safareitxos que són més safaretjarros per sa seva magnitut i grossor, pont i torrent de Can Fura, hem arribat a sa Font de La Vila on hem berenat.

Hem seguit caminant i hem sortit al conegut camí des Correu, pujant una empinada costa, camí vell de Planícia que va pararel a la pista nova, aquí hem trobat a dos homos que colocaven pedres per arreglar el camí, hem après el que és un picó de empedrar, ses cases de s'Arbossar, hem visitat un mirador circular nou des Rafal, camí d'Estallencs, sa Font des Garbell i camí de Planícia passant per ses cases de ses Collidores i fins arribar a ses cases de Planícia, aquí hem dinat a les 14 h. i hem trobat a 4 al.lotetes que tambér dinaven davora noltros.

De tornada a Banyalbufar hem fet el camí que passa per baix del Penyal de Vela, es refrescador, camí des Regants que passa per davora de molts de safaretjarros, i ja en arribar al poble hem passat pel carrer del Penyal, carretera d'Andraitx i fins arribar als cotxes a les 16'30  h.

Hem caminat 15'800 k. per camins de carro, pistes forestals, caminois per enmig d'alzinars i camins empedrats.

Ha fet un temps esplèndit, en Mateu no s'ha aturat de fer fotos guapes, i com sempre que les envia a IB3 les posen a "el temps", avui han publicat la de Planícia.

Per acabar hem anat al bar Esportiu d'Esporles a fer la cerveza. Ha convidat en Rossinyol per celebrar que havía cumplit anys.





































































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada