dimarts, 3 de novembre del 2020

Jaç de Sa Riera - Galilea - Na Bauçana

 Avui mos hem reunit 11 gaiatos a les 9 h. a s'aparcament de Mercadona per partir cap es poble de  Puigpunyent, a les 9'30 h. hem aparcat els tres cotxes davant l'església  per començar a caminar.

ITINERARI:
Carrer de sa Riera, carrer des Molí, carrer de sa Vinya, GR221, cases de can Nicolàs y Paquita, hem caminat per damunt una síquia enrevoltada de grans plataners per davora des jaç de sa riera, hem atrevassat sa riera davora un arbre plataner que tenía una corda nuada fermada per fer gimnàsia, hem deixat el jaç de sa riera per seguir caminant per asfalt fins arribar al camí des Ratxó.
A sa cruílla de camins davora ses cases de Can Tomillo hem berenat a una explanada, hem deixat sa pista principal per seguir per un senderó a l'esquerra, passant per dues cases amb un cotxe abandonat i fins arribar a les primeres cases de Galilea, hem seguit per es molí de Can Soler, ben restaurat, que data de 1881 i que va moldre fins a l'any 1920, sa casa de neu restaurada que està a una altura de 480 metros, camí de sa Mola Gran i fins a sortir a sa carretera de Puigunyent a Galilea. Camí vell  de Calvià a Puigpunyent, camí de na Bauçana passant pes sementer des pou emparetat, i camí escalonat fins arribar adalt des puig.
En el punt més alt hem dinat i mos hem fet sa foto des grup, a les 2'30 h. ja baixaven des puig fins arribar a sa GR, carretera de Puigpunyent i acabar als cotxes a les 15'30 h.

Per enrredonir es día tan esplèndit que havíem passat,  hem anat a fer la cerveza en el bar Es Pont.
Hem caminat 14,4 km.



























































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada