dimarts, 6 d’octubre del 2020

Comellar de Sa Cova de S'Aigo

 Avui mos reunit 11 gaiatos per fer sa primera excursió de sa temporada. Sa darrera excursió la varem fer el passat dia 10 de març que varem aturar obligats i degut al coronavirus.

Ha estat un moment d'alegría poder-mos trobar una altre vegada  amb bona salut i ganes de caminar.

Hem començat s'excursió en el aparcament de la possessió des Cocons davora la central eléctrica de s'Extremera.

Hem passat per ses cases de ca na Moragues, camí de cas Bergantet, Can Morro, ses cases de Can Picarola I fins arribar a sa paret i ses barreres de sa possessió de Es Cabàs. Aquí hem tengut sa sort de veure un jeep i de trobar es Senyor de sa possessió que, desprès de xerrar amb ell, mos ha deixat passar per dins lo seu per anar a començar es camí de sa coma de sa cova de s'aigua.  Per dins sa coma hem trobat molts de forns de calç, sitges, forns de pa, safareixos sense aigua fets damunt roca, i tambè casetes des carboners per vigilar ses sitges. Ha estat una pujada molt guapa per la seva gran vegetació i variatat de camins i plantes.

No hem pogut arribar per veure es començament de sa cova de s'aigua. Hem girat cap el camí que va a cas Garriguer i hem dinat damunt una gran sitja en Es Planietjar.

Per acabar hem baixat pel camí coster de cas Bergantet per damunt sa cresta i en molt bones vistes cap a Palma i cap a sa Badía.

A les 17 h. arribavem als cotxes i cadescú a caseva. Avui no hi ha hagut cerveza a Bunyola com estava previst.

Han estat 14'500 km de caminar que per alguns s'ha fet dureta per esser sa primera excursió de sa temporada.

El sherpa mos ha promès que la setmana que ve sería mès fluixeta.




















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada