dimarts, 18 de febrer del 2020

Miradors de Son Poquet, camí de s'Encletxa i Pas des Marge

Avui mos hem reunit 10 gaiatos per fer s'excursió de cada dimarts. A les 9'30 h ja erem a Esporles per començar a caminar. Hem aparcat els tres cotxes davora el corté de sa guàrdia civil.

ITINERARI: 
Carrer des quarter, carrer de Ca l'Amet, camí des Rafal, camí de sa possessió de Son Ferrà, camí de s'Ermita, camí des miradors de Son Poquet, miradors de Son Poquet, aquí hem fet sa foto des grupo, hem seguit pujant i pujant fins arribar a s'aljub i pica d'aigua de Son Poquet, bassa d'aigua compartida, avenc podrit, ses ermites velles, ermita de Maristella, baixada per un comellar nou en moltes de sitges, camí nou de ses encletxes, mirador de Son Tríes, aquí hem vist un pelleringo de bandera española o catalana que penjava, hem fet es pas nou des marge, camí de sa font de Son Tríes i Area Recreativa de Son Tríes.

A les 14 h ja erem a s'Area Recreativa per dinar, mos esperaven s'equip de sa logística formada pels 5 gaiatos que no han pogut venir a caminar i que teníen preparat un bon foc i un bon caliu per fer una torrada. Hi ha hagut de tot, llengonissa, botifarrons, carn magre, ventresca, olives, ..... , vi i cervezes i també ensaïmades amb tellades per celebrar el proper dijous llarder.

Ha estat un día especial perquè mos hem pogut reunir tots. Mos ha agradat tant que hem quedat que això s'ha de repetir de tant en tant.
Tot han estat enhorabones pels organitzadors i colaboradors. Que continüi sa festa.


 Avui hem caminat 9'08 kms en 6'02 hores (3'10 reals + 2'52 aturats)









































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada