dimarts, 11 de febrer del 2020

El Pal, Formentor

Avui mos hem vist 9 gaiatos per fer s'excursió de cada dimarts per sa part des Port de Pollença i Formentor.
A les 9'45 h mos hem trobat en el kilòmetre 12 de la carretera de Formentor els dos cotxes que veníen un de Palma en 4 passatgers i s'altre cotxe en 5 passatgers de la part forana. Aquí hem aparcat i hem començat a caminar.

ITINERARI: Pi de la Senyora, 30 minuts per un camí forestal de terra i ben pla fins arribar al torrent de'n Burguet, aquí sa cosa ha canviat, hem pujat tot el torrent en un alt desnivell per damunt pedres, macs, maculins, hem trobat pins tombats, trossos de camí que no se veien o s'havien d'intuir, fins que hem arribat a dalt des pla de'n Burguet.
Hem seguit caminant per sa cresta, hem vist un forat gros que mira a la mar, fins que hem arribat a dalt de tot del Pal. Aquí en Mateu mos ha fet sa foto del grup. Hem pogut disfrutar de les bones vistes, tant mirant cap a Cala Boquer, illot des Colomer, la serra del Cavall Bernat, Castell del Rei, Massanella, ..... i també mirant cap el far de Formentor, Badíes de Pollença i d'Alcúdia...
De tornada hem fet el mateix camí, però tampoc ha estat fàcil, havíes de dur els frenos posats tot el temps.

A les 14 h ja havíem acabat s'excursió. Avui tocava dinar de restaurant a Pollença, a les 14'30 h ja erem al nostro bar de sempre "es Camp de l'Om", hem menjat un bon menú per 10 €, hem quedat ben plens i ben contents, l'amo des bar avui estava simpàtic i tot.
En Pere des garrovers mos ha convidat en es cafès i rebentats, celebrava que havía cumplit anys.
Aquesta setmana serà curta perquè dijous tornam tenir dinar a sa tanca de'n Garo, aquesta vegada toca "paella".

Avui just hem caminat una "misèria"...5'9 kms, en 4'20 hores ( 3 efectives + 1'20 aturats)



















































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada