dimarts, 5 de març del 2019

Volta al Comellar den Millo

Avui mos hem  reunit 6 gaiatos a Palma per anar a Santa María, allà mos esperaven els altres tres gaiatos, tots 9 mos hem trobat a Son Torrella per començar s'excursió.
Hem caminat 14'300 km.
Itinerari: Camí de Coanegre, Son Torrella, Son Oliver, Son Roig, comellar de ca'n Millo, caseta de'n Morro, varis forns de calç seguits i sitges, el cable de la tirolina, trossos de camins desdibuixats i bruts, sense cap fita, cercant orientació a la  mala, fent servir "el sentido montañero" per seguir endavant, fins que hem arribat a una sitga que tenía davora al comensament d'un camí de carboner més clar, aquest camí ha estat la salvació, camí en molte de baixada i fort descens que mos ha duit fins el torrent de coanegre davora la possessió de Son Pou,  hem seguit el camí fins arribar a Son Roig i a Son Torrella on teníem els tres cotxes aparcats. 
Ha estat un día que hi havia molt de polen per sa muntanya, hem acabat tots grocs, també ha estat un dia de qualquna caiguda i patinada, el terreno n'era propici. Avui sí que hem valorat lo important que és du un bon track per fer s'excursió més tranquils i no perdre el camíns.
 A les 16'30 h havíem acabat s'excursió i hem fet la cerveza , per cert ben merescuda, en el bar sa Plaça de Santa María. 

 














































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada