dimarts, 12 de març del 2019

Cingles de Son Sanutges

Avui mos hem reunit davant Mercadona, a les 9 h com sempre, 13 gaiatos per anar a fer s'excursió als voltants d'Esporles i de Banyalbufar.
Hem aparcat els tres cotxes en el km. 81 de la carretera d'Andratx a Pollensa,  on hi ha un mirador i   unes bones vistes mirant cap el port des Canonge.
Itinerari: Camí des bosc de Son Valentí, torrent de Son Roig, font de Son Roig que se troba en molt bon estat, son Creus, s'Arbossar, aquí hem berenat i hem fet sa foto des grupo, camins en terrenys poblats d'alzines i arbosseres, pedreres de son Senutges, un bon tros des camí des correu ben restaurat i ben poblat d'excursionistes estrangers, mirador cap a na Foradada i camí a sa cimentera de son Valentí, on hem visitat ses grans i velles instal.lacions de sa fàbrica, amagades dins l'alzinar.
A les 13'30 h ja havíem acabat s'excursió i fet 11'500 km.
A les 14 h teníem reservat en el restaurant ES MUNTANT per dinar d'un bon menú 12 €, aquí també han vengut en Miquel i en Lluc que no han pogut fer s'excursió.
Avui hem fet plè de participació, 13 a caminar i 15 a dinar, mai havíem estat tants.
També avui ha estat el retorn del sherpa i del seu track, després de setmanes de convalescència.
L'enfermeria s'està buidant i desitjam que se recuperin aviat els que falten.
Els comentaris principals d'avui han estat damunt l'accidentada excursió del dimarts passat al comellar de can Millo, cadascú ha dit sa seva.





































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada