dimarts, 31 de març del 2015

Monestir de Cura i conill amb ceba a Sa Tanca de Sant Jordi

Excelente jornada para pasar con los amigos que cuando hay manteles faltan muy pocos a la llamada. El amigo Mateu lo narra así:

Avui amb motiu de celebrar l'aniversari i l'onomàstica den Pedro "de
ses nines" altrament anomenat D.Pedro Oliver i Marqués, ens hem reunit
a taula a "Sa Tanca" de Sant Jordi, tots el Gaiatos, bé en Damià no ha
pogut venir, per assaborir un conill amb ceba i gambes d'una qualitat
superior, cuinat pel mateix Sr. Oliver.
Com no podia ser d'altra manera n'hi ha hagut de triats que es varen
atrevir a demanar a D. Pedro que a ells els poses pollastre, ja que el
conill no els agrada, altres que ha estat fad, dolç...(que hi farem
"hay gente pa too").
Abans d'asseure'ns a taula hem anat a estirar les cames, i hem anat
fins a Randa amb cotxe i hem pujat al monestir de Cura per la vertent
nord i hem davallat per la vertent sud.
Quan hem arribat al monestir ens hem trobat amb un que s'ha posat a
fer coses rares. Clar que ell no volia anar a Cura perquè hi havia
anat moltes vegades, però ha resultat que mai havia pujat per on hem
anat ni tampoc havia davallat per on ho hem fet.
Una excursió curteta hem fet uns 5,5 km i ho hem fet amb un poc mes
d'hora i tres quarts.
Del dinar no farem cap comentari perquè com ha quedat escrit ha estat
superior, conill, pollastre, vins, postres, cafès...

Salut i Molts d'Anys!!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada