dimarts, 30 de setembre del 2014

Sa Pedra de s'Ase

Como primera excursión de la temporada, y coincidiendo con el último martes de mes en el que tenemos programada excursión con comida a manteles, la de hoy ha sido un pequeño paseo hasta un puertecito natural para barcas muy desconocido por la gente y con la gran suerte de que no nos ha caido encima ni una gota de las que veíamos diluviar en el mar. Al final hemos rematado el día con un pantagruélico "Berenar pagés" en Esporles.



































1 comentari:

  1. Avui, tal com s’havia comentat a la convocatòria, l’excursió ha estat curteta.
Ens hem presentat a Son Hugo set valents, en Joan Mateu, en Joan Oliva, en Ferran Ortigosa, en Lluc Pou, en Miquel Garau, en Pere Antoni Oliver, i en Mateu Martorell.
Hem fet una baixada ben falaguera, i una tornada que no ho ha estat tant. Hi ha hagut dos homes agosarats que han pegat un bon capfico, en una aigua transparent i plana que feia ganes de beure-la, gens freda. Els altres han aprofitat per beure i menjar una fruita.
Després a la pujada ens ha vengut d’un pèl de no agafar un xop, perquè es veia venir de per dins la mar una cortina d’aigua que quan hem estat dins els cotxes li ha amollat. Per cert que en Garó en llevar-se la camiseta banyada de suor, s’ha llevat les ulleres i les ha deixades damunt el cotxe i ha partit sense pensar a tornar-les agafar. Després a l’hora de berenar a Esporles, les ha notades a faltar.
El berenar/dinar ha estat bo de veres, i abundant.
Mentre berenàvem per defora li ha amollat aigua amb ganes.
Ens han servit per barba dins una palangana, un ou frit, i un bistec de llom torrat, i dins una altre hi havia una tallada de formatge maonès, una de sobrassada, una de camaiot i un botifarró per cada un de nosaltres. Un llonguet per barba, i llesques de pa a voler, olives trencades, tomàtigues de ramallet i prebes coents envinagrats. Tot això regat amb aigua, gasosa, i vi servit en gerres de fang. Després no han faltat els cafetets i rebentats de rigor.
 En suma una excursió agradable, curta i gustosa.

    Salut,
    Mateu.

    ResponElimina