Hoy, después de un largo y muy caluroso verano, nuestro querido administrador del grupo de WhatsApp, con la estimable ayuda y cooperación de otros compañeros, ha organizado en "Sa Tanca" una magnífica merienda para ir preparando esta ya muy próxima temporada. No ha habido muchas fotos pero si un entrañable ambiente.
Y ahora transcribo un e-mail que nos ha enviado el amigo Mateu
Hola:
Avui hem fet un berenar de
pretemporada, a “sa tanca” que en Miquel Garau té als afores de Sant Jordi
(París petit), per comprovar si hem perdut habilitats amb ses
barres.
Allà ens hi hem reunit deu
gaiatos i després s’hi ha afegit en Miquel de “Can Juanito”, per degustar unes
esplèndides arengades. També hem pogut tastar formatge i una bona sobrassada den
Lluc i den Garó.
Com es natural no hi ha pogut
faltar el vi, i la cervesa. L’aigua crec que ni l’hem ensumada o li hem fet poc
cas.
L’ensaïmada farcida que ha
duit en Tolo ha estat un èxit total, no ha tocat voreres!.
Després ha arribat el moment
de fer un cafetet, com solen dir en Llorenç Soler i en Joan Ponce, com no podia
faltar. Hi ha hagut “brous" diversos per refredar el cafè
calent.
Està malament que jo ho
digui, però crec que sa palma l’ha guanyada el limocello casolà que he aportat.
Com diuen, ha fet maig.
S’ha pogut comprovar que
estam en bona forma i hem decidit que la primera sortida serà el proper dia 30
de setembre i hem deixat en mans del nostre sherpa escollir la primera
ruta.
Un dematí fantàstic i ben
aprofitat.
Mateu
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada