dimarts, 16 d’abril del 2024

COMUNA DE BUNYOLA (diferent)

 Si bé sembla que sa Comuna es del tot coneguda i trepitjada, mai deixa de sorprendre. Avui hem fet trossos de camins pels quals ningú havia passat mai,.. i alguns feia anys que tampoc. Hem aparcat al Coll d'Honor i ens hem enfilat per Ses Clavegueres fins arribar al Coll de l'Arboçar (despreciant les indicacions noves del GR) i seguint per un camí que no consta als mapes Alpina. Hem berenat al cim del Penyal de Son Creus (que sa gent confon amb el d'Honor) i després hem fet una volta circular, creuant el Torrents de Comanegrina, Peguer , i sortint per un camí que va al costat del torrent de Les Covasses.

El temps havia informat que avui sa temperatura davallava 6 graus; no ha estat així per aquella contrada, al manco, però, hi havia moltes ombres.
Hem caminat 3'31 hores efectives i ens hem aturat durant 1'28 hores. Hem caminat 9'43 kms i amb un nivell positiu de 497 mts.
En Salvà ha sopegat i en teoria s'ha fet mal a un genoll, però no ho ha fet coneixedor, ha seguit tant insolidari com sempre... o fins i tot , més.
Resumint: un jorn de vida aprofitat i gaudit al màxim.

Salut per tots.
X.Fernàndez.









































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada