dimarts, 5 d’abril del 2022

Puig de Massanella pes Pas de Na Bel

 Amb un dia mig tapat i ventet hem partit cap a Lluch. Al de la garita li hem dit que erem de Mancor (que just paguen 2 euros) i ens ha demanat el carnet o empadronament. Fotut. Hem pagat 4 euros per cap. Hem tirat cap el cami dels Nevaters fins arribar a Sa Font de Sa Teula. Allà ja teniem sol i hem aprofitat per pegar una mossegada.

Hem començat a pujar cap el Pas de NA BEL (que no te res a veure amb el de EL FIL), el qual no es gaire complicat, just una petita grimpada. La dificultat està en la pujada, molt empinada, sense cami, carritx i pedres a voler. Erem tres senderistes normals i dos cans llebrers que ens anaven 100 mts. davant davant.

A dalt algún petit ensurt, ja que un dels llebrers, anomenat Salvà, posava fites a on no n`hi havia. Aquest al.lot va aprendre allò de "la distancia más corta entre dos puntos es la linea recta" i ho aplica tot el temps. Fins que l'hem barrejat i obligat a anar es darrer....aixi hem pogut anar tira tira pel viarany adequat i a velocitat de "ansiano".

El dia era asolellat i un poquet ventòs, però quan hem arribat a sa fita...Deu Meu....una puta fretada que te congelava els ossos, si te llevaves els guants per fer una foto, no te notaves ses mans, se congelaven. Hem estat poc temps allà. Per avall escapats i hem dinat a mig cami de baixada, a les 15 hores, amb solellet, bona temperatura i vegent el Plà de Mallorca en tota la seva extensió.

Hem acabat beguent al Coll de sa Batalla, en Mateu ha volgut que brufassim el seu aniversari, l'hem felicitat ...i ha pagat en Gomila.

Recaptació 15 euros nets a caixa. Ha estat un dia sense mosques, just hem vist dues parelles de guiris per allà dalt . Una gran excursió.

Si voleu voure es recorregut en 3D premi aqui
































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada