dimarts, 23 de novembre del 2021

Mirador de N'Alzamora (Frustrat)

Avui, dia Internacional de la Paraula, 10 "Gaiatos" hem anat fins a Na Burguesa per anar a caminar i també a mirar si trobàvem qualque esclata-sang, però el que hem trobat ha estat un bon xop. Així mateix hem caminat 5,5 km entre anada i tornada, per pista i sortejant els bassiots que trobàvem. I no és que no haguéssim mirat la previsió. De fet, ahir, el xerpa va escriure: 
"Hola. Sóc de s'opinió que demà no hem de suspendre s'excursió. Pot ser faci algun ruixat, però amb xubasquero i polaines s'ha de poder agontar. No anam per roques perilloses. Tot és temps camí i pistes forestals. Si algú vol fer anques enrere, que ho digui ara." 
El que passa és que 10 "Gaiatos" és molt de "Gaiato". I abans d'arribar al coll des Pastors, ha fet un llamp, just allà, un tronarro, i s'han obert les comportes des niguls i no hi ha valgut paraigua, xubasquero, capell... res. Per lo de més cap incidència. El nostre cotxe ha partit tot d'una, per lo que no sé si hi ha hagut recaptació i cafè; o ja que s'excursió s'ha "frustrat" s'ha condonat s'aportació a la caixa comú.  










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada