dimarts, 25 de maig del 2021

Dinar a Sa Tanca per celebrar l'ascens del Mallorca a 1ª Divisió

 Avui mos hem reunit 16 gaiatos per fer un dinar i celebrar l'ascens del Reial Malllorca a primera divisió.

Sa idea va sortir de'n Tolo i ha estat s'organitzador, per suposat és el gaiato més soci i més forofo del Mallorca i el que passa més pena quan juga els partits.El lloc de celebració ha estat SA TANCA del Sr. Garó. A les 13'30 h era s'hora convenida per fer sa trobada.

 Hem començat sa celebració en sa picada de pop coent acompanyat de patates, boníssim. Mestrestant es cuiner titular Rossinyol preparava sa paella en tota classe de bons ingredients. Ha sortit una paella boníssima, tothom s'ha xupat els dits i no n'ha quedada gens, aquets llosetí cada vegada se supera. De postres ensaimada de crema des forn de Ca'n Felip de Sa Pobla i cremadillos de cabell d'angel i de crema des forn d'Algaida, també tot boníssim. De beguda un bon vi, cervezes, aigua, coca cola, cafè, limoncelo, amazonas, .....

En Tolo mos ha regalat a cada un una camiseta de color blanc de sa seva empresa "grupo fàbrica", mos hem fet sa foto des grupo tots de blanc.

Tots hem coincidit en que ha estat una super-celebració, en felicitacions i enhorabones pels organitzadors i colaboradors.

Ha quedat en marxa una  altre proposta de que si el Mallorca, diumenge que vé, queda líder de segona hi haurà una altre celebració dimarts que vé.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada