dimarts, 10 de desembre del 2019

Penyal Gros de Lloseta

Avui mos hem reunit 10 gaiatos a les 9'30 h. a sa plaça de s'Ajuntament de Lloseta per fer s'excursió al voltants del puig o penyal gros de Lloseta. Hem tengut dos xerpas locals que mos explicaven en detall cada racó dels camins que passavem, de ses possessions, de ses pedreres, de sa gent des poble.

ITINERARI: Plaça des teatre, carrer major, es murull, cuatro cantons, carrer Pastora, camp de fútbol, camí de Biniamar, Son Odre, camí de sa comuna i de Mancor, es clot de sa pedrera, aquí hem berenat, Biniatzent de Baix, hem sentit motoserres que esmotxaven oliveres i garrovers, sa Comuna, puig de Lloseta, aquí hem fet sa foto des grup, camí de Son Daviu, es Socorrat, ses escoles, aquí mos hem trobat que era s'hora de sortir d'escola i que hi havia molt de moviment d'allots i de pares, fins i tot una policia local mos ha orientat, àrea recreativa des Puig en moltes taules i bancs, aquí hem dinat tots junts a sa mateixa taule, hi ha hagut dàtils, bessons, anous, xocolata, cafè i amazona. Hem seguit caminant pel camí de Ses Comes, cementeri, Ayamans, Son Pelai, Son Ramón i fins arribar als cotxes a les 15'30 h.

Per acabar hem anat a fer la cerveza en el bar de Can Bestard, hem celebrat que era la patrona d'aviació en homenatge als tres soldats des grupo però sa sorpresa ha estat que a s'hora de pagar ja estavem convidats. No sabem qui ha pagat, ja ho sabrem qualqun día.
Avui ha estat sa darrera excursió del 2019, el pròxim dimarts tenim el dinar de porcella al bar Mayorga.
Que l'any 2020 hem poguem fer tantes com enguany.

Avui hem caminat 12'3 kms en 5'31 hores (4'07 efectives + 1'24 aturats)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada