dimarts, 12 de novembre del 2019

Puig des Boixos

Avui mos hem reunit 12 gaiatos per fer s'excursió semanal pel terme de Valldemossa. A les 9'30 h ja erem a s'Estret per comensar a caminar.

ITINERARI: S'Estret, Son Sauvat, Son Brondo, camí des bosc des Frares, ca s'Escultor, sa Comuna, Coll de Sant Jordi, camí de Son Pacs, Puig des Boixos, aquí hem dinat arresarats del vent i hem begut el cafetet amb amazona per fer fugir el fred que comensava a fer. Després hem comensat la baixada pel comellar de sa Bombarda i fins arribar als cotxes, a les 3 h. ja havíem acabat i erem a s'Estret.

Ha fet un día de vent, a redols pegava més fort i a altres estava més arresarat. Ha estat sa primera excursió que hem fet que se sentía el canvi de temps i l'arribada de l'hivern. Els comentaris d'avui anaven en torn dels resultats de les elecccions generals d'ahir.

Per acabar hem anat al bar de s'Olivera a Valldemossa per celebrar el Sant dels dos Xiscos, que encara no havíen convidat. Per llevarnos el fred hem pegat de xocolata i coques de patata de Can Molines, ben bò.

Avui hem fet 12'9 kms (en realitat 13'5) en 5'47 hores (4'27 caminant i 1'25 aturats)













































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada