dimarts, 9 d’abril del 2019

Puig de Son Reus, Randa i Cura

Avui mos hem reunit 7 gaiatos per fer s'excursió de cada dimarts, a les 9'30 herem a s'aparcament de davant l'església de Randa per  començar a caminar, sempre per dins el terme d'Algaida. Avui hem tengut un sherpa local, ben coneixidor de tots aquets indrets.
Hem caminat 12'100 km.
Itinerari: Randa, carrer de sa Font, rentadors,  camí a la dreta, cas Suec, camí a les pedreres de son Reus, puig de son Reus, aquí hem berenat amb unes estupendes vistes, baixada cap al Santuari de Gràcia, Sant Honorat, camí de ses rossegueres, Puig de Randa, davallada del Puig per la cara nord, coves artificials, camí de ses pedreres i arribada al llogueret de Randa.
Ha fet un día fabulós, en molt bones vistes cap a tots els indrets deMallorca.
Hem fet una visita guiada per dins del Santuari de Sant Honorat, que està gestionat pels Missioners del Sagrat Cor del Monestir de Lluc, hem visitat el seu hort, capella, miradors, residència.
També en el Puig de Randa de 540 m. d'alçada, hem tengut temps de visitar totes les instal.lacions del Santuari de Cura, la capella, miradors, terrasses, …
Lo que més hem trobat han estat ciclistes, per tot n'hi havia, com a formigues.
A les 14 h ja havíem acabat i hem partit cap a Algaida a dinar de menú per 9 € en el bar-restaurant-gimnàs de Sa Raval. Hem celebrat els anys de'n Salvá, molts d'anys !!!!





























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada