dimarts, 12 de febrer del 2019

Sarrià - Bunyolí

Avui mos hem trobat 10 gaiatos per fer excursió pels voltants d'Establiments. A les 9'30 h hem deixat els dos cotxes al camí de Sarrià per començar a caminar. Avui no teníem al Sherpa titular, ja que estarà de baixa unes setmanes per una intervenció quirúrgica, des d'aquí tot el grup li desitjam una ràpida recuperació. Ha agafat el mando en Joan Mateu que en l'ajuda del track tot ha anat bé.
Itinerari: Camí de Sarrià, possessions de Sarrià, de Son Llabrés, de Son Malferit, es Pouet de Son Ferrà, Son Poquet, urbanització d'Es Verger, es pla des Campassos, carretera a Puigpunyent, camí des bosc de Bunyolí (aquí hem dinat i en Tomeu mos ha duit cafè), camí des Canyar, Bunyolí i camí de Sarrià.
Hem caminat 15'600 km. per camins de carro i també camins asfaltats, hem trobat ametllers ben florits i també per Son Malferit han sembrat molte de vinya nova i han fet net tot el pinar. A Bunyolí hem visitat les cases, clastre, safereig, sestadors, i mos hem trobat amb l'amo en Guillem que també mos ha explicat coses de la possessió, que ha acabat xerrant amb en Garó dels familiars que tots dos coneixíen de Sant Jordi.
Per acabar hem fet la cerveza en el bar Es Muntant que hem celebrat els anys den Joan Oliva, molts d'anys.

Avui hem fet 15'5 kms en 5'23 hrs. (4'02 efectives + 1'21 aturats)

















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada