dimarts, 6 de novembre del 2018

Puig dels Albellons

Avui el grup erem 13 gaiatos, ha fet un día ennigulat però no ha plogut, a estones ha fet llaminate i tot.
A les 9'30 h. mos hem reunit a Caimari en el pàrquing de darrera l'església per començar a caminar pel carrer del Castellet, botador a la comuna de Caimari, mirador de Caimari, camí i cases dels Horts, coll dels Horts. Tot el temps enrevoltant el Puig de n'Escuder, costa llargue del camí vell de Lluc, botador al comellar dels Albellons fins arribar al Puig del Albellons de 586 m.
Hem dinat a les 14 h. devora el punt geodèsic del Puig, hem begut café encara que avui no ha bastat per tots i hem trobat esclatasangs.
Hem davallat per un caminoi sense fites per la Plana de Son Sastre, comellar de Can Pipa, estret de Can Pipa o de'n Baltasar (mal dit pas de'n Lluc) on en Pere ha tengut la mala sort de caure i fer se unes petites ferides al braç esquerr. Hem arribat a la paret que fa partió i acaba la comuna acabant en el poble de Caimari.
En el bar de s'aturada hem celebrat els anys de'n Tomeu Rossinyol.

Avui hem caminat 10'5 kms en 6'29 hores ( 4'18 efectives + 2'11 aturats), i hem pujat un desnivell acumulat de 720 mts......si haguessim pujat del Coll de Sa Batalla al cim del Massanella el desnivell hauria estat de 778 mts.























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada