dimarts, 20 de març del 2018

Es Muntant - Ses Rotgetes

Ens hem trobat a sa plaça des Muntant 7 Gaiatos disposats a desafiar ses exagerades noticies dels meteorólegs. Com era molt prest per berenar i no plovia ens hem decidit a partir fins a S,Esgleieta.
Els dos més forts del grup han decidit abandonar i la resta hem partit cap a Son Maiol, hem atravessat la finca dels Angus i abans de sortir de la mateixa ens hem acostat fins un llac artificial preciós que han fet just devora Sa Cova de Son Maiol. Hem seguit pes bosc del mateix nom passant per l'avenc den Corbera, indret catalogat com a protegit per l'ajuntament d'Esporles.
Un cop arribats a la rotonda de Canet hem agafat carretera d'Esporles fins trobar un vial de l'urbanització que ha resultat esser un cul de sac, però el nostre sherpa, caparrut com sempre, s'ha fixat que entre dues parets de partió de dos xalets hi havia un viarany de 1 m. d'amplada envait per la vegetació, i ha tirat endavant sense encomanarse a ningú. Acabat es tirany ens hem trobat en mig d'un bosc verjo, banyat, sense camins de cap tipus, a on no hi valien tracks ni mapes, però ha imperat el "espiritu montañero" i hem arribat a bon port, sense gaire errades.
La tornada l'hem allargada fins a les cases de So N'Espanyol per fer temps i arribar hora de dinar a n'Es Muntant, cosa que hem fet a les 13 en punt, ....amb 6 primers i 6 segons per triar; ens hem fotut un menú calent i potent i hem deixat el local plé de gent.
Un 15% de la ruta ha estat acompanyada per cameta d'aranya, de forma intermitent. La resta fora ploura, fora vent i gens de fred. Cap arruixada forta com el dia de Ses Ufanes.
En resum: un dia perfecte per caminar sense suar gaire. 

Avui hem fet 11'7 kms en 3:30 hores ( 3:06 efectives + 24 minuts aturats)






 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada