dimarts, 11 d’abril del 2017

Puig de Na Marit

"I no convé fer-la molt pesada". Ho va escriure el "sherpa" a la convocatòria. I la veritat és que ha estat bastant pesada i difícil.
Hem començat deixant els cotxes al camí dels Cocons, i després hem començat a pujar per sa coma den Bergantet, una pujada exigent. Hem berenat després d'haver passat les barreres de partió de terme. Hem pujat al cim del puig de na Marit (o de Aymerich), triau. Després ha vengut la selva. Tal qual. Així mateix ja va advertir que duguéssim una falcella. Hem davallat pel brut, amb poques fites, i amb mil ulls per no relliscar. Quan ja no podíem davallar més altre volta per amunt, per sa coma de sa Cova de s'Aigo. Hem dinat a una de les taules que hi ha a cas Garriguer de pa (Pedro i Mateu) amb sobrassada (Lluc), per cert ben bona i gustosa. I després per avall cap als cotxes. Hem estat nou i hem disfrutat d'un molt bon dia.

No se que hem caminat avui. El perfil dona 14 kms en 6'28 hores (4'24 efectives + 2'04 aturats), però fixau-vos que sa baixada acaba a la cota dels 300 mts. i noltros hem baixat fins els 200 dels que haviem partit. Ignor aquests 100 mts d'altària que falten en que se tradueixen en mts. caminats.
He fet un calcul aproximat i hem fet 1'250 kms més, (comparant amb sa curva d'inici que ademés coincideix en es cami)
Total 15,250....... està bé , per esser suau










































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada