dimarts, 28 de febrer del 2017

Forat de Can Bajoca

Com es cronista segueix missing, vos explicaré que hem començat a caminar a les 9'47, i quan hem passat per sa caseta des cobrador estava tancada,  dia esplèndid amb un poc de ventet, 7 gaiatos (entre lesionats i vinculats al sector docent hi havia 7 baixes).

Passat Can Bajoca ens hem enfilat cap a Sa Serra Mitjana fins arribar al forat. Fetes fotos de rigor hem anat baixant fins trobar sa canaleta i, a petició del personal, hem començat a pujar de nou seguint es curs de sa mateixa, arribant a un punt que puja verticalment i quin desnivell hem hagut de salvar amb una petita grimpada aferrats a dos cables electrics que feien de "corda de seguretat"

Hem seguit, com no, pujant i a meitat cami hem trobat que sa tuberia havia rebentat per alt i sortia un vertader brollador d'aigua (hem donat es corresponent avis a s,ajuntament de Mancor).

Després de fer uns kms de canaleta hem tornat enrera baixant per ses voltetes fins ses Cases des Bosc, a on hem dinat.

Hem finalitzat baixant per S'Estret i, al darrer tram, per evitar el peatge de 4 euros, ens hem ficat dins el torrent fins sortir de sa finca de Massanella,.....observant que sa caseta des cobrador seguia tancada.

Refrigeri a Cas Puput de Mancor, convidats per un mancorí conegut. Avui recaptació neta 100%.

Salut

Avui hem caminat 14'7 kms en 6'19 hores (4'27 efectives + 1'52 aturats).

Xisco Fdez.























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada