dimarts, 10 de maig del 2016

Cases de Sa Serra

Avui ens hem reunit dotze "Gaiatos" per anar fins a Sóller i començar a caminar pels voltants de Can Gomila i pel camí de Can Vidal per amunt per un camí marcat amb els senyals que sol posar en Pep Torrens.
Un camí que es va enfilant i ens va deixant veure unes vistes de Sóller cada cop més espectaculars. És una pujada exigent i s'arriba a fer feixuga. Hem berenat després d'un conat de motí, ja que l'idea inicial era berenar en trobar el Camí dels Alous. El seny s'ha imposat. Hem arribat a les Cases de la Serra i hem gaudit d'unes vistes fantàstiques i d'una esplanada plena de floretes grogues que feien un efecte d'un paratge idílic. Hem començat a davallar per la carretera que du fins a les antenes; després d'agafar un desviament hem trobat un bon lloc per dinar, si bé hi ha hagut qui no hi estava del tot d'acord, però ja era s'hora. 
Després de dinar, per avall per un senderó que va a parar al Camí de Son Barranco. Ha estat una jornada preciosa, si bé feia una mica de xafogor i hem suat el que no està escrit.

Salut,
Mateu.

Avui hem fet 12,1 km en 7'28 hores ( 4'55 efectives + 2'33 aturats)

Salut que no cansa
Xisco Fdez.










































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada