dimarts, 14 d’octubre del 2014

Camí de S'Arxiduc

La excursión de hoy ha transcurrido por el Camí de S'Arxiduc que, aunque muy conocido, no deja de sorprender por sus magníficas vistas y hoy además hemos recorrido un tramo menos conocido que acaba de arreglar la "Fundació Vida Silvestre de la Mediterrània" que transcurre por el "Comellar del corral dels bous" y que ha quedado maravilloso para andar.






























 




















1 comentari:

  1. Avui hem disfrutat d'un dia esplèndid caminant pels camins de S'Arxiduc.
    Abans de començar, el nostre "sherpa" i es "batle de Paris petit" han anat a fer les presentacions a la caseta que la Fundación Vida Silvestre Mediterránea han posat just a l'entrada/sortida del camí que du cap el Pla des Pouet.
    De tot d'una ens hem assustat per si ens feien pagar. Ha estat una falsa alarma. Els de la caseta han comentat que cada dia poden arribarar a passar per allà entre 200 i 300 persones. Realment els de la Fundación estan deixant la finca i els camins molt ben arreglats i amb indicacions ben clares.
    Hem pujat fins el "puig Caragolí"? i hem davallat fins a la "cova de s'aigo". Hem dinat al "pla de ses aritges" i hem començat a davallar cap a "ses fontanelles" i cap als cotxes.
    Una excursió no per molt coneguda, menys agradable i polida. He de dir que els camins de s'Arxiduc parexien es Born.

    Salut,
    Mateu.

    ResponElimina